Perustimme Quantified Self & Biohacking Meetup -tapaamiset Mikko Ikolan kanssa maaliskuussa ja tilaisuus oli todella suosittu: tilaisuus keräsi n. 40 oman alansa vaikuttajaa (lääkäreitä, psykologeja, teknologian kehittäjiä, itsensä mittaajia jne.) pohtimaan itsensä mittaamisen ja oman elämän ja kehon hakkeroinnin mahdollisuuksia. Aihe herätti paljon keskustelua ja aitoa innostusta. Mielestäni tämä oli yksi parhaista tilaisuuksista pitkään aikaan, missä olen itse ollut.

Sittemmin yhteisö on parissa kuukaudessa laajentunut suljetun Facebook-ryhmän myötä n. 200 jäseneen. Linkkejä jaetaan ryhmässä päivittäin ja keskustelut ovat mielenkiintoisia. Aikaisemmassa postauksessani puhuin siitä, kuinka verkko on käynyt tylsäksi sosiaalisen median myötä. Nyt kun olen pitänyt QS & Biohacking ”blogiani” suljetussa ryhmässä, keskustelu on lähtenyt mukavasti käyntiin. Facebook saa siitä pisteet himaan: vaikuttaa siltä, että Facebookin algoritmi suosii suljettuihin ryhmiin lähetettyjä viestejä ja nostaa ne herkemmin omaan uutisvirtaan. Tämän johdosta ryhmä ei huku loputtomien fanisivujen keskellä.

Järjestämme 10.6. klo 17-21 Trainers’ Housella Espoossa Jari Sarasvuon isännöimänä toisen, avoimemman ja suuremman QS & Biohacking Finland Meetup -tapaamisen. Ohjelmassa sensoreita, itsensä mittaamiseen liittyviä caseja ja erityisesti biohacking-aiheesta tietoa erinäisistä eliksiireistä, autoimmuunisairauksien hoidosta ja kehon ravitsemuksesta. Paikalle odotetaan n. 100-200 vierasta, joten varaa paikkasi ajoissa. Tilaisuutta on myös mahdollista seurata etänä. Jos olet kiinnostunut tilaisuudesta, täytä oheinen lomake niin palaan asiaan.

Olen kiinnostunut tulevista Quantified Self & Biohacking -tilaisuuksista

Täytä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisten tulevien tilaisuuksien osalta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Share →